Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

BioTech USA Glucosamine 500 60 капсули

BioTech USA Glucosamine 500 60 капсули
BioTech USA

Glucosamine 500 60 капсули

нема во моментот

Информација за производот: BioTech USA Glucosamine 500 60 капсули

Глукозамин 500  е елемент за изградба на сврзното ткиво и 'рскавицаta. Залудно имате големи мускули и соодветен  низок процент на телесни масти, доколку коските и зглобовите  не се здрави.
Глукозамин 500  го спречува оштетување на 'рскавицата и сврзното ткиво и  помага во регенерација на рскавицата. Игра улога во поврзувањето на ткивото на  'рскавица. Не само што ја намалува болката, него е  неопходен во лечењето и  регенерацијата.

Состав:

 

Доза  1 капсула

 

 

Глукозамин сулфат

 

500 мг.

Витамин Ц

 

100 мг.

Витамин Е

 

50 мг.

Употреба:

2-4 капсули на ден во зависност од степенот на оштетување на 'рскавицата, тетивите или лигаментите.

Tyxo.bg counter