100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

BioTech USA Liquid BCAA 1000 мл.

BioTech USA Liquid BCAA 1000 мл.
BioTech USA

Liquid BCAA 1000 мл.

нема во моментот

Информација за производот: BioTech USA Liquid BCAA 1000 мл.

Liguid BCAA на Bio Tech се препорачува за оние луѓе кои тренираат напорно и  му треба брза апсорбција на  аминокиселини за успешен тренинг. Исто  се препорачува за напредни спортисти, на кои постојано имаат потреба од анаболични состојба на мускулите и од долгото напојување со јаглехидрати.
Аминокиселините со распростанета верига (BCAA) с е - важната група аминокиселини, бидејќи:
- Го поддржуваат  позитивниот азотен биланс;
- Го “Чуваат” мускулното ткиво преку анти - катаболни ефекти за време на диета;
- Обезбедуваат  мускулна енергија за време на тренингот;

Состав:

 

 Доза: 30 мл.

Дози во паковање: 33

425 КЈ 100 ксаl на 100 мл.

127,5 кj/30 kcal  на 30 мл.

Јагленихидрати

 

17,5 гр

5,25 гр.

Протеин

 

5,7 гр.

2,25 гр.

Масти

 

0 гр.

0 гр.

Л-Валин

 

1 гр.

300 мг

Л-Изолевцин

 

1 гр.

300 мг

Л-Левцин

Л-Лизин

2 гр.

1,5 гр.

 

 

300 мг

450 мг.

Л-Орнитин

 

0,05 гр.

15 мг.

Л-Аргинин АКГ

1,5 гр.

450 мг.

 

 

 

 

Употреба:

Kонзумирајте по една доза пред и после тренинг.

Tyxo.bg counter