Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

BioTech USA Liquid L-carnitine 500 мл.

BioTech USA Liquid L-carnitine 500 мл.
BioTech USA

Liquid L-carnitine 500 мл.

нема во моментот

Информација за производот: BioTech USA Liquid L-carnitine 500 мл.

Во 10 ml течност има 2000 мг L-карнитин активна состојка. Содржи и екстракт од зелен чај, со  кој се овозможува и антиоксидантен ефект.
Во составот   содржи сируп и витамин Б комплекс за забрзување на метаболички процеси. Дава дополнителна енергија и посилно согорување на мастите - без тешки оптеретувња за стомакот. L-карнитинот  ги испорачува масните  киселини на митохондриите на клетките, каде што се врши согорувањето на енергија.
Тој содржи L-карнитин база, која најбрзо се апсорбира и е со поголема ефикасност од L-карнитин тартрат. Течноста обезбедува формула за веднаш апсорбирање на активните состојки. Таа е без јаглехидрати, масти и без без аспартам.

Состав:

Доза:  10 мл.

Дози во паковање: 50

 

Енергија/Калории

 

49,6 КЈ /11,6

Протеини

 

2 гр.

Масти

 

0 гр.

Шеќери

 

0 гр.

Инулин

 

105 мг.

Л-Карнитин

 

2000 мг.

Екстракт од зелен чај

 

22,5 мг.

Магнезиум

 

19,2 мг.                    6,40%

Инозитол

 

37,2 мг.

Витамин Б1

 

1,4 мг.                     100%

Витамин Б3

 

18 мг.                     100 %

Витамин Б5

 

6,5 мг.                    1,10 %

Витамин Б 6

4 мг.                       200%

   

Употреба:

Се зема една доза (10 мл.), 15 мин.пред тренинг.

Tyxo.bg counter