Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

BioTech USA VITA Complex 60 таблети

BioTech USA VITA Complex 60 таблети
BioTech USA

VITA Complex 60 таблети

нема во моментот

Информација за производот: BioTech USA VITA Complex 60 таблети

-Витамини, минерали

-микроелементи

-28 важни микрохранливи состојки

Vita Complex содржат многу повеќе супстанци отколку некои други производи. Овој прекрасен и полн витамински и минерален комплекс нуди ефикасен спектар на сите витални витамини и минерали, заедно со многу други важни хранливи состојки.

Се препорачува на секој! Во денешно време е многу тешко да го постигнеме нивото на задоволителна и разновидна исхрана. Особено во модерниот начин на живот, ние имаме потреба да го надополнуваме телото со сите средства за здрав начин на живот.

Без оглед на возраста, полот или спортската активност, ние треба да си набави минералите, витамините и важните микроелементи со помош на Vita Complex.

Состав:

 

Состав

во 100 гр

Витамин А

     73 мг

Бета Каролин

    1,8 мг

Витамин Б1

    127 мг

Витамин Б2

    145 мг

Витамин Б6

    128 мг

Витамин Б12

    91 мцг

Биотин

    14 мг

Витамин Ц

  5456 мг

Витамин Д

   0,45 мг

Витамин Е

   909 мг

Фолна киселина

     18 мг

Витамин К1

    2,7 мг

Наицин

  1636 мг

Калциум

10911 мг

Хлорид

 3304 мг

Хром

  2,3 мг

Железо

  364 мг

Јод

   6,8 мг

Бакар

   91 мг

Магнезиум

  5455 мг

Манган

   91 мг

Фосфор

 3636 мг

Селен

 2,3 мг

Цинк

 455 мг

Употреба:

1 таблета дневно.

Tyxo.bg counter