GLADIJATORI

ФИТНЕС И БОДИБИЛДИНГ, СУПЛЕМЕНТИ И ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА, НАЧИНИ НА ХРАНЕЊЕ, ПРОГРАМИ ЗА НАЧИНИ НА ТРЕНИНГ ВО РАЗЛИЧНИТЕ СПОРТОВИ, ЗДРАВА ХРАНА, ЛЕКОВИ И КОЗМЕТИКА ОД ПРИРОДАТА.

You are currently browsing the СУПЛЕМЕНТИ И ДОДАТОЦИ ВО ИСХРАНАТА category.

ПРОИЗВОДИ на ПРОМОЦИЈА- ГЛАДИЈАТОРИ

ПРОИЗВОДИ на ПРОМОЦИЈА- ГЛАДИЈАТОРИ

http://www.gladijatori.com/PROMOCII/

Flaer24

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ

тел: +389 47 24 09 95

моб: +389 70 26 93 87

skype: gladijatorim

www.facebook.com/gladijatori.bitola

www.facebook.com/bodybuilding.com.mk

www.facebook.com/gladijatori.fitnes.centar

www.gladijatori.com

www.bodybuilding.com.mk

shop@gladijatori.com

info@bodybuilding.com.mk

Posted 6 years, 5 months ago.

Add a comment

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ – ГЛАДИЈАТОРИ

ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ – ГЛАДИЈАТОРИ

http://www.gladijatori.com/PROMOTIVNI PROIZVODI

Flaer23

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:
Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454
Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459
Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652
Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259
Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ
тел: +389 47 24 09 95
моб: +389 70 26 93 87
skype: gladijatorim
www.facebook.com/gladijatori.bitola
www.facebook.com/bodybuilding.com.mk
www.facebook.com/gladijatori.fitnes.centar
www.gladijatori.com
www.bodybuilding.com.mk
shop@gladijatori.com
info@bodybuilding.com.mk

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ

тел: +389 47 24 09 95

моб: +389 70 26 93 87

skype: gladijatorim

www.facebook.com/gladijatori.bitola

www.facebook.com/bodybuilding.com.mk

www.facebook.com/gladijatori.fitnes.centar

www.gladijatori.com

www.bodybuilding.com.mk

shop@gladijatori.com

info@bodybuilding.com.mk

Posted 6 years, 5 months ago.

Add a comment

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ – МАКЕДОНСКИ ЦЕНИ

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ – МАКЕДОНСКИ ЦЕНИ

http://www.gladijatori.com/pumpfood/

Flaer22

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ

тел: +389 47 24 09 95

моб: +389 70 26 93 87

skype: gladijatorim

www.facebook.com/gladijatori.bitola

www.facebook.com/bodybuilding.com.mk

www.facebook.com/gladijatori.fitnes.centar

www.gladijatori.com

www.bodybuilding.com.mk

shop@gladijatori.com

info@bodybuilding.com.mk

Posted 6 years, 5 months ago.

Add a comment

ПРОТЕИНСКИ БАРОВИ – 1 кут. + 1 ГРАТИС

ПРОТЕИНСКИ БАРОВИ – ЗА СЕКОЈА КУПЕНА КУТИЈА од 12 чоколада

ДОБИВАТЕ + 1 КУТИЈА ГРАТИС

http://www.gladijatori.com/PROMOCII

Flaer Novogodisen

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ

тел: +389 47 24 09 95

моб: +389 70 26 93 87

skype: gladijatorim

www.facebook.com/gladijatori.bitola

www.facebook.com/bodybuilding.com.mk

www.facebook.com/gladijatori.fitnes.centar

www.gladijatori.com

www.bodybuilding.com.mk

shop@gladijatori.com

info@bodybuilding.com.mk

Posted 6 years, 6 months ago.

Add a comment

НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ 1 + 1 ГРАТИС

НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ 1 + 1 ГРАТИС

ЗА СЕКОЈА КУПЕНА КУТИЈА од 12 чоколада ДОБИВАТЕ + 1 КУТИЈА ГРАТИС

http://www.gladijatori.com/PROMOCII

Flaer21

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ

тел: +389 47 24 09 95

моб: +389 70 26 93 87

skype: gladijatorim

www.facebook.com/gladijatori.bitola

www.facebook.com/bodybuilding.com.mk

www.facebook.com/gladijatori.fitnes.centar

www.gladijatori.com

www.bodybuilding.com.mk

shop@gladijatori.com

info@bodybuilding.com.mk

Posted 6 years, 6 months ago.

Add a comment

НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ БР.2

[size=large][b]НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ
1 x СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ПРОТЕИН 455 гр. на Universal Nutrition = 810 ден.
1 кут. x 12 пар. ПРОТЕИНСКИ ЧОКОЛАДА на Optimum Nutrition = 1548 ден.
ВКУПНО = 2358 ден.[/b][/size]
[img]http://www.gladijatori.com/blog/wp-content/uploads/2011/12/Paket-1.jpg[/img]
http://bodybuilding.com.mk/prodavnica.html?category_id=15&page=shop.browse&limit=20&limitstart=40
МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:
Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454
Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459
Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652
Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259
Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ
тел: +389 47 24 09 95
моб: +389 70 26 93 87
skype: gladijatorim
Facebook: Gladijatori Bitola, Gladijatori Fitnes Centar,
Бодибилдинг Скопје
www.gladijatori.com
www.bodybuilding.com.mk
shop@gladijatori.com
info@bodybuilding.com.mk

НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ
1 x ANIMAL NITRO 44 пак. на Universal Nutrition = 3270 ден.
1 кут. x 12 пар. ПРОТЕИНСКИ ЧОКОЛАДА на Optimum Nutrition = 1548 ден.
ВКУПНО = 4818 ден.

Paket 2

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ

тел: +389 47 24 09 95

моб: +389 70 26 93 87

skype: gladijatorim

Facebook: Gladijatori Bitola, Gladijatori Fitnes Centar,

Бодибилдинг Скопје

www.gladijatori.com

www.bodybuilding.com.mk

shop@gladijatori.com

info@bodybuilding.com.mk

Posted 6 years, 6 months ago.

Add a comment

НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ БР.1

НОВОГОДИШЕН ПАКЕТ

1 x СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ПРОТЕИН 455 гр. на Universal Nutrition = 810 ден.

1 кут. x 12 пар. ПРОТЕИНСКИ ЧОКОЛАДА на Optimum Nutrition = 1548 ден.

ВКУПНО = 2358 ден.

http://www.gladijatori.com/PROMOCII.php

Paket 1

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СКОПЈЕ – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ
тел: +389 47 24 09 95
моб: +389 70 26 93 87
skype: gladijatorim

Facebook: Gladijatori Bitola, Gladijatori Fitnes Centar,

Бодибилдинг Скопје
www.gladijatori.com
www.bodybuilding.com.mk
shop@gladijatori.com

info@bodybuilding.com.mk

Posted 6 years, 6 months ago.

Add a comment

ПРОИЗВОДИ НА ПОПУСТ

САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА GLADIJATORI

http://www.gladijatori.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8/

Flaer20

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СК – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ
тел: +389 47 24 09 95
моб: +389 70 26 93 87
skype: gladijatorim

Facebook: Gladijatori Bitola, Gladijatori Fitnes Centar, GLADIJATORI SKOPJE
www.gladijatori.com
www.bodybuilding.com.mk
shop@gladijatori.com

Posted 6 years, 8 months ago.

Add a comment

100% WHEY GOLD 4,7 кг. за само 6150 ден.

6 год. НАЈПРОДАВАНИОТ ПРОТЕИН ВО СВЕТОТ !!!

http://www.gladijatori.com/optimum-nutrition-100%25-whey-protein_p29.html

100% WHEY GOLD 4,7 кг. за само 6150 ден.

4,7kg. za 6150

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СК – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ
тел: +389 47 24 09 95
моб: +389 70 26 93 87
skype: gladijatorim

Facebook: Gladijatori Bitola, Gladijatori Fitnes Centar, GLADIJATORI SKOPJE
www.gladijatori.com
www.bodybuilding.com.mk
shop@gladijatori.com

Posted 6 years, 8 months ago.

Add a comment

79 грама ПРОТЕИНСКА ЧОКОЛАДА – Optimum Nutrition

Optimum Nutrition ви нуди, нова протеинска чокола, која се состои од сложени јаглехидрати и со висок квалитет на протеини. Нејзините 280 калории, 23 грама протеини и 35 грама јагленихидрати ја прави многу вкусно, нутритивно решение. Тоа значи дека, без разлика дали ќе ја имате за појадок наместо на овес, пред тренингот за добро темпиран удар на енергија или после тренинг за да ви помогне во закрепнување.

Flaer17

http://www.gladijatori.com/optimum-nutrition-wholly-oats-bar_p1282.html

МОЖЕТЕ ДА ГИ НАБАВИТЕ САМО ВО ПРОДАВНИЦИТЕ НА ГЛАДИЈАТОРИ ВО БИТОЛА И СКОПЈЕ:

Продавница Гладијатори 1 – ул. Далматинска бр.8 (Стара Чаршија) Битола тел: 047 241588 моб: 071 309454

Продавница Гладијатори 2 – ул. Васко Карангелевски бр. 60-1/4 (Градски Реонски Пазар) Битола тел: 047 252109 моб: 071 309459

Продавница и Фитнес Центар – Гладијатори 3 – ул. П.П. Његош бб (во улицата на Ѕвончарите) Битола тел: 047 242499 моб: 071309652

Продавница Гладијатори СК – ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 18/4 (спроти Грчка Амбасада) Скопје тел: 02 6090440 моб: 072 274259

Магацин: дооел ГЛАДИЈАТОРИ
тел: +389 47 24 09 95
моб: +389 70 26 93 87
skype: gladijatorim

Facebook: Gladijatori Bitola, Gladijatori Fitnes Centar, GLADIJATORI SKOPJE
www.gladijatori.com
www.bodybuilding.com.mk
shop@gladijatori.com

Posted 6 years, 9 months ago.

Add a comment