Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Brutal nutrition Brutal Blox 360 гр.

Brutal nutrition Brutal Blox 360 гр.
Brutal nutrition

Brutal Blox 360 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Brutal nutrition Brutal Blox 360 гр.

Brutal Blox e специјална мешавина на аминокиселини која се искористува до последен грам и брзо се апсорбира по вашиот тренинг. Овој производ содржи избалансирана комбинација на аминокиселини кој заедно со цитрулин малат даваат енергија, го убрзуваат опоравувањето и ви овозможува да тренирате подолготрајно.

Состав:

 

Доза: 10 грама

Дози во паковање: 36

 

Ниацин

 

5 мг.

Витамин Б6

 

10 мг.

Потасиум

 

29 мг.

Бета Аланин

 

1350 мг.

Цитрулин Малат

 

500 мг.

Брутал Амино Матрикс

 

 

Л-Леуцин

 

1800 мг.

Л-Изолеуцин

 

900 мг.

Л-Валин

 

900 мг.

Л-Лизин ХЦЛ

 

1005 мг.

Л-Аргинин

 

570 мг.

Л-Хистидин

 

375 мг.

Л-Треонин

 

660 мг.

Л-Метионин

 

240 мг.

Л-Фенилаланин

 

510 мг.

Л-Норвалин

 

50 мг.

Употреба:

Измешајте 10 гр. во 200 мл. вода, после тренинг.

Tyxo.bg counter