100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Brutal nutrition Brutal Crea Atp 120 капсули

Brutal nutrition Brutal Crea Atp 120 капсули
Brutal nutrition

Brutal Crea Atp 120 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Brutal nutrition Brutal Crea Atp 120 капсули

CRE-ATP e производ кој најдобро ги претставува најновите иновации и најефикасните аспекти на креатин на пазарот. На креатин фосфат не му треба вода за стварање на енергија. Мускулите нема повеќе да ви бидат исполнети со вода. Све што ќе добиете е чиста мускулна маса, без вода. Содржи глукоза за најдобри можни резултати. Креатин фосфат е најчистиот прооизвод кој 100% се апсорбира. Останати состоји на Brutal Cre-Atp ги убрзуваат анаболните процеси и осигуруваат додатен извор на енергија. Оваа единствена формула помага за апсорбирање на апсорбција на креатинот и го забрзува создавањето на ATP. Исто така ја зголемува силата и мускулната маса.         

Состав:

Доза:  2 капсули

Дози во паковање: 60

 

Креатин Фосфат

 

1000 мг.

Глукоза & Фруктоза

 

100 мг.

АТР Фактор

Калциум Пириват

150 мг.

Тирозин

 

50 мг.

Цитрулин Малат

 

50 мг.

Аргиних АКГ

 

20 мг.

НАДХ

 

10 мцг.

Изолевцин

 

10 мг.

Валин

 

5 мг.

Левцин

 

50 мг.

Употреба:

Земете по две капсули на ден.

Tyxo.bg counter