Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Brutal nutrition Brutal Fever 120 таблети

Brutal nutrition Brutal Fever 120 таблети
Brutal nutrition

Brutal Fever 120 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Brutal nutrition Brutal Fever 120 таблети

Brutal Fever e револуционерен нов производ против  болка и замор во мускулите. Кога ќе тренираме нашето тело користи енергија. Кога се производува енергија се создава и пируватна киселина која станува енергија во присуство на кислород. Ако нема кислород станува млечна киселина која предизвикува болка и замор во мускулите. Во текот на мускулните контракции се јавуваат микроскопски влакна во чие место се задржува водата, а понекогаш и до неколку дена и предизвикува оток, болка и вкочанетост. Brutal Fever ја блокира оваа појава, а исто така ја зголемува синтезата на протеини и го обновува нивото на аминокиселини. Исто така го врзува амонијакот и ја намалува киселоста. Овој производ се препорачува на   секој спортист чии мускули се изложени под големи физички оптеретувања.

Состав:

 

Доза: 4 таблети

Дози во паковање:   30

 

Acidity Retarder

L-Carnitine Fumarate, L-Carnitine Tartrate

2772 мг.

Cell Recovery

L-Glutamine, L-Leucine, L-isoleucine, L-Valine

2952 mg.

Други состојки Веј Протеин, Магнезиум Стеарат

 

 

Употреба:

Земете по две таблети, пред и после тренинг.

Tyxo.bg counter