Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Brutal nutrition Brutal Gainer 1362 гр.

Brutal nutrition Brutal Gainer 1362 гр.
Brutal nutrition

Brutal Gainer 1362 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Brutal nutrition Brutal Gainer 1362 гр.

Brutal Gainer  е најстариот идеален производ да се изгради квалитетна маса. Во составот содржи  ВСАА и огромни количини на Глутамин кои помогаат во  закрепнувањето и опоравувањето на мускулите. Оваа специјална анаболна и анти-катаболични формула гарантира резултати надвор од вашата имагинација. Brutal Gainer  е најдоброто светско дополнување на исхраната за стекнување на мускулна маса. Ве снабдува со потребните состојки за да кревате големи тежини и да го постигнете изгледот кој од секогаш го посакувате!Со оглед дека денес е тешко да се замислат денешните гејнери без креатин, додаден е посебен облик  Creatine Blast™ . Оваа моќна комбинација содржи  Creatine PHX, Creatine HCL, Creatine Gluconate, Creatine Orotate i Creatine AKG). Исто така во составот содржи и термогеничка формула u Thermogenic Blaze™ која ги намалува масните наслаги и ја исфрлува непотребната вода. Brutal Nitric Matrix дава енергија и ги полни вашите вени со кислород , го убрзува опоравувањето и овозможува кревање на поголеми тежини.

Состав:

 

Доза :150 гр. (5 мерици)

Дози во паковање: 9

 

Калории

 

2461 КЈ/596 Kcal

 Brutal protein matrix

 

50 гр.

Brutal Carbohydrate matrix

 

88,5 гр.

Масти

 

4,5 гр.

Заситени масти

 

3 гр.

Диетални влакна

 

4,5 гр.

Содиум

 

0,2 гр.

Л-Глутамин

 

1500 мг.

Л-Таурин

 

225 мг.

 

Креатин

1680 мг.

 

Витамин Б1

 

1,4 мг.

Витамин Б2

 

1,6 мг.

Ниацин

 

18 мг.

Пантотенинска киселина

6 мг.

 

Витамин Б6

 

20 мг.

Фолна киселина

 

200 мцг.

Витамин Б12

 

1 мцг.

Витамин Ц

 

60 мг.

Витамин Е

 

10 мг.

Биотин

 

0,15 мг.

Употреба:

Конзумирајте два пати дневно, еднаш наутро, еднаш после тренинг.

Tyxo.bg counter