Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Brutal nutrition Brutal Pak 30 пак.

Brutal nutrition Brutal Pak 30 пак.
Brutal nutrition

Brutal Pak 30 пак.

нема во моментот

Информација за производот: Brutal nutrition Brutal Pak 30 пак.

Можеби сакате да  добиете мускулна маса, станете  посилни, или вашата цел е потанка  фигура. Сè започнува со Брутал Пак. Овој  витамински  и минерален  додаток е од суштинско значење за постигнување на својата цел. Овој додаток содржи 02:01 односот на калциум-магнезиум и голема доза  на витамин Б и витамин Ц и сето она што им е можеби потребно на вашето тело. Сите состојки се фармацевтски  чисти. Содржи само витамини и минерали.  и се базира на најновите резултати од истражувањето. Витамините  имаат толку многу бенефиции и секој од нив игра важна улога во буквално секој процес во телото. Тие дејствуваат во сè, но за жал, предностите и важноста на витамини не се доволно познати за сите. Тоа е затоа што  секој не обрнува внимание на нивните предности.
Постојат голем број на витамини кои можеме да ги конзумираме со овошје, и да  добиеме   витамини  на тој начин. Меѓутоа треба да се спомене дека ако се обидеме  да ги покриеме нашите дневни потреби од овошјето и зеленчукот,  ќе треба да јадем двапати повеќе  од овошје и зеленчук.Па затоа ви препорачуваме многу поудобно, лесно, ефикасно и сигурно поевтино решение-Изберете го Брутал Пак на Brutal Nutrition!

Состав:

 

Доза :  1   Пакeтче

Дози во паковање:  30

 

Витамин А

 

9950  IU

Витамин Ц

 

175 мг.

Витамин Д

 

740 IU

Витамин Е

 

400 IU

Тиамин

 

88 мг.

Рибофлавин

 

88 мг.

Ниацин

 

91 мг.

Витамин Б6

 

86 мг.

Фолна киселина

 

600 мцг.

Биотин

 

200 мцг.

Витамин Б12

 

203 мцг.

Пантотенинска киселина

 

88 мг.

Калциум

 

1250 мг.

Железо

 

36 мг.

Фосфор

 

968 мг.

Јод

 

475 мцг.

Магнезиум

 

25 мг.

Бакар

 

27 мцг.

Селениум

 

100 мцг.

Цинк

 

33 мг.

Манган

 

25 мг.

Хромиум

Потасиум

 

27 мцг.

159 мг.

Холин Битарат

 

250 мг.

ПАБА (Пара Беензоична киселина)

 

225 мг.

Иноситол

 

210 мг.

Citrus Biovlavonoid

 

240 мг.

Rose hips

 

100 мг.

Rutin

 

20 мг.

Hesperdin

 

10 мг.

Употреба:

Се зема едно пакетче дневно.

Tyxo.bg counter