Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Brutal nutrition Brutral Muscle ON 2270 гр.

Brutal nutrition Brutral Muscle ON 2270 гр.
Brutal nutrition

Brutral Muscle ON 2270 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Brutal nutrition Brutral Muscle ON 2270 гр.

Brutal Muscle ON се состои од најчист протеин кој се добива со  користење на најсовремената технологија. Млечните протеини во овој производ се користат  и во фарацевската индустрија. Мешавината од сурутка се добива како нус производ во производството на сирење, без адитиви и со ниска содржина на јагленихидрати. Идеалната мешавина на протеини се состои од хидролизати (кратки синџири), илолати (средно кратки синџири), и концентрати (долги ланци) и со тоа се постигнува различни протеини да се апсорбираат со различна брзина, па 10% се апсорбира веднаш и се претвора во блокови на аминокиселини и помага во опоравувањето на мускулите. Останатите 90% континуирано се вградуваат во мускулите во следните 1-2 саати. Оваа способност го прави Brutal Muscle ON протеин идеален за брзо добивање на чиста мускулна маса, а исто така е погоден за аеробни и други спортови. 

Состав:

 

Доза: 1 мерица (30 гр.)

Дози во паковање:  75

 

Kалории

 

1015 КЈ/240 Kcal

Kaлории од масти

38

 

Брутал Протеин Матрикс

 

46,2 гр.

Вкупно јагленихидрати

 

1,8 гр.

Шеќер

 

1 гр.

Вкупно масти

 

4,1 гр.

Заситени масти

 

1 гр.

Холестерол

 

35 мг.

Употреба:

Измешајте 30 гр. во 300 мл. вода и конзумирајте после тренинг.

Tyxo.bg counter