Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Brutal nutrition N.O.V.A. 320 гр.

Brutal nutrition N.O.V.A. 320 гр.
Brutal nutrition

N.O.V.A. 320 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Brutal nutrition N.O.V.A. 320 гр.

N.O.V.A. е еден од најмоќните N.O. производи на пазарот. N.O.V.A. има мега дози на активните состојки кои го прават овој производ многу ефикасни. Тој е совршениот додаток за совршен обука.

Кога атлетите зборуваат за" напумпување" всушност мислат на зголемување на протокот на крв во мускулите што е резултат на низа од настани поттикнати од меѓуклеточен гас наречен азотен оксид. Во секој момент има само мали количини на "НО" присутни во телото . Дури и малите зголемувања во нормални физиолошки нивоа можат, теоретски да доведат до значителни придобивки во теретаната или на атлетската патека.

 

 

Состав:

 

Доза : 20 гр..

Дози во паковање: 16

 

Калории

115KJ/36 Kcal

 

Јагленихидрати

9 гр.

 

Протеин

 

0 гр.

Влакна

 

2 гр.

Шеќер

0 гр..

 

Aскробинска киселина

 

60 мг.

N.O.V.A.  X

 

2580 мг.

NRG Liberation

 

950 гр.

Cell Expansion

 

2400 мг.

Фосфат

 

700  мг.

Pyridoxine HCL

 

10 мг.

Cyanocobalamin

 

1 мцг.

Sodium Selenite

 

0.07 мг.

Carnosine

 

500 мцг.

Л-Таурин

 

3000 мг.

Choline Bitartate

 

1000 мг.

Л-Тирозин

 

500 мг.

Yerba Mate

 

26 мг.

Evodiamine

 

25 мг.

R-ALA  (R-ALPHA LIPOIC ACID)

 

500  мцг.

NAC (N-Acetyl cysteine)

500 мцг.

 

Grape seed extract

 

Инулин

 

500 мцг.

 

2000 мг.

Лизин ХЦЛ

 

80  мг.

Протеин од екстакт од млеко

 

80 мг..

Бета Аланин

 

333 мг.

M 500

6000 мг.

 

 

 

 

Употреба:

Конзумирајте една доза (20 гр.) пред тренинг.

Tyxo.bg counter