Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

BSN N.O. XPlode 1025 гр.

BSN N.O. XPlode 1025 гр.
BSN

N.O. XPlode 1025 гр.

нема во моментот

Информација за производот: BSN N.O. XPlode 1025 гр.

Користејќи го NOXploda ќе чувствувате  силен протокот на енергија во спроведувањето на  тренингот, мотивација и способност за извршување на интензивен тренинг. Со употреба на NOXplode  се подобрува васкуларизација  како и значително зголемување на силата, издржливоста, и  зголемен интензитет , што е веројатно желбата на сите оние кои интензивно тренираат. Еден од важните елементи  на NOXplod е зголемената понуда на кислород до мускулните клетки и неопходните  состојки.Уште една позитивна придобивка на  NOXplode е зголемување на отпорноста на мусулите на  замор. Една од основните компоненти на  NOXplode е CEM ™ (креатин етил естер малат), што ја зголемува апсорпцијата  и достапноста на креатин. Оваа  форма на креатин е отпорна на деструктивните ефекти на стомачната киселина. Благодарение на оваа  форма на креатин е подобрена  растворливост во вода, што ја олеснува и растворливост во цревата.

Состав:

 

Доза :  23 гр.

Дози во паковање :  46

 

količina

Eнергетска вредност

30 kcal

Вкупно јагленихидрати

7 гр.

Шеќери

0 гр.

Витамин  B6

25 мг.

Витамин  B9

400 мцг.

Витамин  B12

120 мцг.

Kaлциум

75 мг.

Maгнезиум

360 мг.

Фосфор

500 мг.

Натриум

150 мг.

Kaлиум

75 мг.

N.O.Xplode мешавина
(содржи суспензија на хранлив матрикс и  Efforsorb™Delivery system)

20,5 гр.

N.O. Meta-Fusion™

 

Л-Аргинин

 

Л-Цитрулин Малат

 

Л-Цитрулин Алфа Кетоглутарат

 

Л-Хистидин Алфа Кетоглутарат

 

RC-NOS™ (95% Rutekarpin, Ginostem Pentafilium)

 

NAD (Nikotinamid Adenindinukleotid)

 

Muscle Volumizing Creatin™

 

CEM3™ (Kreatin Etilestar Malat)

 

Dikreatin Malat

 

Trimetilglicin n

 

Glikociami

 

Guanido Propionska Kiselina

 

Cinnulin PF®

 

Kalijum-Ketoizokaproat

 

Enter-Tropic Xplosion™

 

Л-Тирозин

 

L-Tirozin Alfaketoglutarat

 

Taурин

 

Glukuronlakton

 

Metilksantin (Kofein)

 

MCT (Tриглицериди со среден ланец)

 

Vinpocetin 99%

 

Vinburnin 99%

 

Phospho-Electrolyte Replacements™

 

Kaлциум Хидроген Фосфат

 

Kalijum Dihidrogenfosfat

 

Natrium Dihidrogenfosfat

 

Hidratisani polimeri glicerida (Kalijum Glicerofosfat, Magnezijum Glicerofosfat, Glicerol Stearat)

 

Употреба:

Во зависност од телесната тежина  користете  1-3 мерици измешани во 150 - 500 мл. студена вода и консумирајте  30-45 минути пред тренинг на празен стомак. Во денови кога не се  тренира конзумирајте по  една доза на празен стомак.

Tyxo.bg counter