Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Dymatize Joint Repair 60 капсули

Dymatize Joint Repair 60 капсули
Dymatize

Joint Repair 60 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Dymatize Joint Repair 60 капсули

Joint Repair  е формула кои ја користат поради повреди или поради тоа да се спречи  повредата на зглобовите и кој дава  максимална поддршка на рскавицата и зглобовите. Супстанци кои се одговорни за состојбата и дејноста на зглобовите и тетивите, како и за  заштита и обновувањето  на заедничкото ткиво се  МСМ (Metilsulfonilmetan) и глукозамин. Овие супстанции се составен дел од Joint Repair  производ, но постојат и други елементи неопходни за добро здравје и правилното функционирање на зглобовите.
МСМ (Metilsulfonilmetan) и Глукозамин  кој се наоѓаат во колагенот  на зглобовите, тетивите и крвните садови, е додаден за неговата улога во градењето на здрав колаген за одржување на здрави зглобови и лигаменти.
Глукозамин Сулфат и Хондроитин Сулфат можат да ви помогнат во одржување на стабилноста на зглобовите, лигаментите и крвните садови. Глукозаминот  е најпотребен да се внесува во време на интензивен тренинг, при припреми за такмичење како и во текот на самото такмичење. Глукозаминот е превенција на повреди, но е значаен  ако повредата се случи  затоа што тогаш ги отстранува болката и вкочанетоста и ја зголемува мобилноста. Глукозаминот брзо се апсорбира , ја  регенерира 'рскавицата, ги зајакнува  коските, лигаментите, тетивите, зглобовите. 

Состав:

 

Доза  2 капсули

 

 

Глукозамин сулфат

1000 мг.

Хондроитин сулфат

800 мг.

МСМ (Metilsulfonilmetan)

800 мг.

Употреба:

Земете 2 таблети со оброк, 1-2 пати на ден.

Tyxo.bg counter