100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Dymatize Liquid Super Amino 23000 946 мл.

Dymatize Liquid Super Amino 23000 946 мл.
Dymatize

Liquid Super Amino 23000 946 мл.

нема во моментот

Информација за производот: Dymatize Liquid Super Amino 23000 946 мл.

Течниот  Супер Амино 23.000 на Dymatize е  високо квалитетна, ефективна амино киселина која потекнува од најдобрата мешавина на веј протеин изолат и хидролизиран желатин.Oваа најчеста аминокиселинска мешавини на течни аминокиселински производи е одличен извор на есенцијални и неесенцијални аминокиселини вклучувајќи ги  и значајните аминокиселини со  разгранетиот синџири (БЦАА). Аминокиселините се градивни делови на мускулите и се важни во создавањето и одржувањето на позитивниот азотен биланс, кој е важен за нов раст на мускулите. Аминокиселините, исто така играат клучна улога во спречувањето на катаболните разградувања на мускулните протеини, бидејќи помагаат во реконструкцијата на мускулното ткиво после интензивните вежби.
Течните  Супер Амино 23.000 на Dymatize се создадени така  да бидат еден од најсилните аминокиселински производи на пазарот. Со околу 23.000 mg на високо квалитетни, слободни , есенцијални  и  неесенцијални амино киселини по оброк  Dymatize течните Амино Супер 23.000 сигурно ќе ви помогнат да ги постигнете вашите највисоки цели. Овој производ е во течна форма и во целост ја експлоатира  Хидро-Амино врската. Хидро-Амино врската обезбедува аминокиселините   да бидат апсорбирани  веднаш по нивната хидролизација , што секако значи дека тие  брзо и лесно се асимилираат во нашите тела.
Dymatize течните Амино 23.000  не содржат  шеќерот и  јагленохидрати. Овој производ е направен од најдобрите и најефикасните извори амино киселина во светот (во форма на пептиден  синџир).

Состав:

Доза:  10 мл.

Доза во паковање:  94

 

Енергетска вредност

92 Kcal

Вкупно јаглени хидрати

0 гр.

Шекери

0 гр.

Диетални влакна

0 гр.

Масти

0 гр.

Холестерол

2 мг.

Протеин

23 гр.

Натриум

55 мг.

Аминокиселински профил

 

Л-Аланин

2156 мг.

Л-Аргинин

2000 мг.

Л-Аспартанска киселина

1560 мг.

Л-Цистин

20 мг.

Л-Глутаминска киселина

2550 мг.

Л-Глицин

5719 мг.

Л-Хистидин

282 мг.

Л-Исолевцин

370 мг.

Л-Левцин

760 мг.

Л-Лизин

1005 мг.

Л-Метионин

400 мг.

Л-Фенилаланин

490 мг.

Л-Пролин

3280 мг.

Л-Серин

905 мг.

Л-Треонин

510 мг.

Л-Триптофан

10 мг.

Л-Тирозин

390 мг.

Л-Валин

535 мг.

 

 

Употреба:

Како додаток во исхраната се зема 1 лажица по три пати на ден. Со цел да се постигнат максимални резултати, конзумирајте ги  помеѓу оброците, веднаш по обуката или пред спиење.

Tyxo.bg counter