Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Dymatize Super Amino 4800 450 таб

Dymatize Super Amino 4800 450 таб
Dymatize

Super Amino 4800 450 таб

нема во моментот

Информација за производот: Dymatize Super Amino 4800 450 таб

Dymatize Супер Амино 4800 е со висок квалитет, високо ефективен извор на протеини кои се направени од најдобрите мешавина на веј протеин концентрат, веј протеин изолат и амино киселини во слободна форма. Оваа мешавина е одличен извор на есенцијални и неесенцијални амино киселини, вклучувајќи ги и   BCAA (разгранет синџир амино киселини).

Амино киселините се градвен материјал на  мускули и се од суштинско значење за развој и одржување на позитивен нитрогенски баланс што е важно за мускулен раст. Аминокиселините имаат клучна улога во спречувањето на катаболизам на мускулните протеини кои помагаат во опоравување на мускулите и обновување на  мускулното ткиво по интензивно вежбање. Dymatize Супер Амино 4800 е дизајнирана да биде еден од најсилните АК додатоци  и содржи 4800 мг  на високо-квалитетни есенцијални и неесенцијални АК во слободна форма. Со користење  на овој препарат ќе ви помогне да  ги добиете саканите резултати

Состав:

оза:  4 таблети

 

Калорична вредност

20 kcal

Калории од масти

0 гр.

Протеини

4,8 гр.

Употреба:

Како додаток во исхраната, земете 2-4 таблети  три пати на ден. За да се постигнете максимални резултати, земи ги помеѓу оброците, веднаш по тренинг или пред спиење

Tyxo.bg counter