Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Gaspari Nutrition Mitotropin 180 таблети

Gaspari Nutrition Mitotropin 180 таблети
Gaspari Nutrition

Mitotropin 180 таблети

нема во моментот

Информација за производот: Gaspari Nutrition Mitotropin 180 таблети

Mitotropin од Gaspari Nutrition не е уште еден “хардкор” или пак “екстремен” согорувач на масти, дизајниран само да изгори дупка во Вашиот џеб. Да бидеме реални, категоријата “топачи на масти” е одамна мртва, затоа што овие производи до сега не се случило во целост да ги исполнат саканите резултати. Време е за нова класа на производи со неоткриена моќ која носи тотална реконфигурација на вашата телесна композиција спакувана во една мала кутија. Доколку се употребува како што е посочено на упатството, Вие не можете да згрешите соMitotropin.

Што предизвикува Mitotropin?

  • Покачување на базалниот метаболизам;
  • Зголемување на присуството на протеини;
  • Подобрување на општото здравје;
  • Подобрување на менталниот фокус;
  • Зголемување на термогенезата;
  • Ефективно се бори со слободните радикали.

Дали Mitotropin треба да се комбинира со други топачи на масти?

Не. Mitotropin е многу моќен термофоричен митохондријален агент. Единствено што се препорачува е негова циклична употреба.

Дали Mitotropin се препорачува само за сериозни бодибилдери и атлети?

Не. Може да го употребуваат различен тип физички ентузијасти, независно далу се професионалци, аматери, или пак оние кои едноставно сакаат да се ослободат од несаканите масни наслаги.

Дали Mitotropin може да се употребува во комбинација со останатите производи од Gaspari Nutrition?

Да. Нема никакви штетни последици во употребата на Mitotropin со било кој производ од палетата на Gaspari Nutrition.

Состав:

 

 Доза : 2 капсули

Дози во паковање :4

 

Peak Condition Factor Complex

   Ammonium Chloride Powder, Dandelion 4:1 Extract (Taraxacum Officinale), Uva ursi Extract (standardized for 20% arbutin), 8-bromotheophylline


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 783 мг.

 Други оостојки:Ди калциум Фосфат, Магнезиум Стеарат, Титаниум Диоксид, Желатин.

 

 

 

Употреба:

3 таблети наутро, 30 минути пред оброк и 3 таблети 6-8 часа подоцна, во тек на 7 дена или по препорака на лекар. Се почнува со 1-2 таблети и постепено се зголемува, но не повеќе од 6 таблети на ден и не повеќе од 30 дена во континуитет.

Tyxo.bg counter