100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Gaspari Nutrition MyoFusion 2.27 кг.

Gaspari Nutrition MyoFusion 2.27 кг.
Gaspari Nutrition

MyoFusion 2.27 кг.

нема во моментот

Информација за производот: Gaspari Nutrition MyoFusion 2.27 кг.

MyoFusion е мешавина на протеини од различни извори (јајчен протеин, изолат од протеин од сурутка, концентрат од протеин од сурутка, изолат од млечен протеин  80% ) со што се  поттикнува долготрајна синтеза на аминокиселини и протеини во мускулна маса.
MyoFusion содржи Proteolytic GaspariZyme  ензим кој ја подобрува апсорпцијата  на сите видови на протеини  зголемувајќи им ја  нивната биорасположивост дури и кај казеинот , што резултира до побрза и долготрајна синтеза на аминокиселини. Високиот квалитет на овој протеин е постигннат со најновата технологија на филтрирање за протеинот поквалитетно да се апсорбира во мускулна маса.
Исто така додадени се  витамини и минерали, со цел да се постигне задоволителната дневна  доза со ист квалитет и да се изгради на мускулната маса.

Состав:

 

Доза:  36 гр.

Дози во паковање: 63

 

Енергетска вредност

175,5 kcal

 

Maсти

 

3 гр.

Заситени масти

0,5 гр.

 

Холестерол

30 мг.

 

Вкупно јагленихидрати

 

5 гр.

Диететски влакна

1 гр.

 

Шеќер

2 гр.

 

Протеин

 

25 гр.

Витамин А

 

1250 IU

Витамин Ц

15 мг.

 

Тиамин

0,5 мг.

 

Калциум

 

250 мг.

Натриум

 

60 мцг.

Калиум

 

210 мг.

Употреба:

Измешајте една мерица  MyoFusion во 300 мл млеко или вода. Пијте веднаш после тренинг , во зависност од потребите и помеѓу оброци, или како замена за оброк.

Tyxo.bg counter