Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Gaspari Nutrition Novedex XT 60 капсули

Gaspari Nutrition Novedex XT 60 капсули
Gaspari Nutrition

Novedex XT 60 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Gaspari Nutrition Novedex XT 60 капсули

-Природо зголемување на слободен тестостерон во просек за 600%
- Значително го намалува нивото  на естрадиол
- Забележливо ги намалува масните наслаги
- Ја зголемува машката сексуална способност и инстинкт
- Го поттикнува природното лачење на хормоните и го стабилизира нивото по употребата на ААС
- Нема штетно дејство врз организмот.
Во текот на три клинички студии, овој  неверојатен неанаболен и не-андрогени додаток покажа подобри резултати отколку сите останати производи на истата цел, во историјата на суплементите.. За Novedex XT се покажало дека значително го зголеми производството на природен тестостерон и го намалува производството на естрадиол кај секоја машка индивидуа која  учествувала во студијата!
Novedex XT во својот состав содржи активна формула Dianestrozole ® која се состои од две уникатни состојки кои доведуваат до зачудувачки резултати - 6, 17 кето-etioholev-3-ол tetrahydropyranol и 3, 17-кето-triene etiohol различен од сите други на пазарот. Оваа формула влијае на подобрување на природното производство на тестостерон во организмот, а исто така е најбезбеден стимулатор на тестостерон а истовренено и има антиестрогено дејство.. Нема негативни ефекти за време и после престанувањето на користење. Повисоко ниво на тестостерон ги зголемува анаболните реакции во организмот придружени со зголемување на мускулната маса, силата и издржливоста, а исто така се намалува количината на масти.

Овој препарат дејствува и на  усогласување на нивото на тестостеронот во нормала кај луѓето кои имаат користено некои од стероидни  препарати..

Предноста на овој препарат лежи во фактот што го намалуваат нивото на естроген во организмот. Зголеменото нивото на естроген може да влијае на намалување на тестостерон и добивање на масти, но исто така влијае на формирање на женските полови карактеристики.

Состав:

 

Доза:  1 капсула

Дози во паковање :60 капсули

 

Novedex XT

60 мг.

6, 17 keto-etioholev-3-ol tetrahidropiranol

 

3, 17 keto-etiohol-trien

 

3', 5, 7-trihidroksi-4'-metoksiflavon

 

Употреба:

Земете  2 kапсули  Novedex XT-a пред спиење. Не го земајте овој производ подолго од шест недели !
Tyxo.bg counter