Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Gaspari Nutrition Plasma Jet Nitric Oxide Maximizer 160 капсули

Gaspari Nutrition Plasma Jet Nitric Oxide Maximizer 160  капсули
Gaspari Nutrition

Plasma Jet Nitric Oxide Maximizer 160 капсули

нема во моментот

Информација за производот: Gaspari Nutrition Plasma Jet Nitric Oxide Maximizer 160 капсули

Конечно, производ со азотен оксид кој ќе ја промени потполно вашата сила, и тоа нема да биде само чувство кое трае неколку часа во текот на денот. Заборавете на изминатите искуства или стекнати впечатоци со NO производите, бидејќи ќе бидете изненадени од се она што PlasmaJet® ќе го направи за вас!*

Што предизвикува PlasmaJet®?

  • Масивно мускулно пумпање
  • Зголемување на нивото на АТП
  • Зголемување на циркулацијата
  • Зголемена васкуларност
  • Поддршка на анаболизмот
  • Стимулација на гликогенот во скелетните мускули
  • Одржување на нормални хормонски нивоа во телото.

Состав:

 

 Доза:  1 пакетче

Дози во паковање : 16

 

 Калории 

 15,00

 Вкупно јагленихидрати

 1,20 гр.

 Протеин

 2,50 гр.

 Витамин Ц

 1600,00 мг.

Gaspari Proprietary Vaso Expansion Sustained Release and Nitro production Formula

 

 3402

Gaspari Proprietary Immediate Release Enhancement Formula

 

 3510

Gaspari Proprietary Hypertrophic Vaso Expansion Support Formula

 

-

 

 466

Употреба:

Земете  едно сервирање (10 ликвид капсули) со најмалку 500 мл. Вода или сок.

2-3 часа пред тренинг е генералната препорака, но може и порано доколку сакате. Ова ќе обезбеди да се метаболизираат правилно различните кофактори. Треба да се зема на празен стомак, 30-60 минути пред јадење.

Tyxo.bg counter