Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

Gaspari Nutrition SizeOn 750 гр.

Gaspari Nutrition SizeOn 750 гр.
Gaspari Nutrition

SizeOn 750 гр.

нема во моментот

Информација за производот: Gaspari Nutrition SizeOn 750 гр.

Ни еден производ што содржи креатин не изгледа дека брзо, ефикасно како  Гаспари SizeOn ™. Гаспари SizeOn ™ е новата формула дизајнирана со  цел да се консумира  за време и после тренинг  и е единствен производ  за зголемување  обемот на клетките кој содржи креатин во форма на глуконат.
SizeOn ™  има двостепен транспортен состав  и гарантира брза,  максимална и постојана волуменизација.
SizeOn ™ е исто така прв производ на пазарот кој  ја содржи компонента Outlast™- комплексен јаглени хидрат со низок гликемичен индекс, создаден  специјално за спортисти и бодибилдери. Располага со уникатни својства, слични на амилаза / амилопектин.
Гаспари е првиот производител  кој добил лиценца за употреба Outlast™  на ™ во спортската исхрана.

Состав:

Доза:  43 гр.

Дози во паковање:  17

 

Енергетска вредност

 

125 kcaL

Масти

 

0 гр.

Заситени масти

 

0 гр.

Холестерол

 

0 мг.

Вкупно јагленихидрати

 

31 гр.

Диететски влакна

 

4,7 гр.

Шеќер

 

14,5 гр.

Протеин

 

0 гр.

Витамин Ц

 

250 мг.

Тиамин

 

1,5 мг.

Ниацин

 

20 мг.

Витамин Б6

 

2 мг.

Фолат

 

400 мцг.

Витамини Б12

 

6 мцг.

Пантотенинска киселина

 

10 мг.

Калциум

 

400 мг.

 

Магнезиум

100 мг.

Цинк

 

3,75 мг.

Натриум

 

400 мг.

Калиум

99 мг.

Gaspari Proprietary Oligosaccharide Polyisomeric Growth Matrix™

25,5 гр.

Формула за провоцирање хипертрофија #6 [Outlast™ (заштитен и патентиран полисахарид аналоген на глукоза), kреатин глуконат], малтодекстрин, амилоза, Фиберсол  2™.

 

Gaspari CelluDriver Energy Matrix™

11,9 гр.

Drive II Mitochondrial Energy Factor™ (Глукоза, креатин монохидрат,  monohidrat, маличка киселина, 2-деокси-рибоза, креатин алфа-кето-глутарат), глицерол моностеарат, динатриум, аденозин трифосфат (Peak ATP®), 2-деокси -рибоза, калциум глуконат, Л-Карнитин, Л-Цитрулин, Л-Таурин, Ацетил.

 

Gaspari Electrolytic Delivery Matrix™

206 мг.

4-хидрокси-изолеуцин,магнезиум оксид и аспартат, цинк оксид, и аспартат, калим глуконат, фолна киселина, алфа липоева киселина, коензим Q-10.

 

Gaspari Aquasol Vita-Dynamic Matrix™ 

Витамин Ц, Витамин Б1, Витамин Б3, Витамин Б6, Витамин Б12, Пантотенинска киселина.

284 мг.

Употреба:

Измешајте една мерица со 500 мл. вода и конзумирајте после тренинг. Не земајте повеќе од една доза во период од 24 часа.

Tyxo.bg counter