100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Анатомски Фитнес Колан, плав HOS-HFG-205, GR-PRO

GR PRO SPORT Анатомски Фитнес Колан, плав HOS-HFG-205, GR-PRO
GR PRO SPORT

Анатомски Фитнес Колан, плав HOS-HFG-205, GR-PRO

Боја:
Размер:

Цена: 790.00 MKD

Промотивна цена: 474.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Анатомски Фитнес Колан, плав HOS-HFG-205, GR-PRO

Фитнес колан 

Употреба:

За користење за време на тешки вежби за нозете и грбот.

Tyxo.bg counter