100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Анатомски Фитнес колан, црвен HOS-HFG-205, GR-PRO

GR PRO SPORT Анатомски Фитнес колан, црвен HOS-HFG-205, GR-PRO
GR PRO SPORT

Анатомски Фитнес колан, црвен HOS-HFG-205, GR-PRO

Цена: 790.00 MKD

Промотивна цена: 474.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Анатомски Фитнес колан, црвен HOS-HFG-205, GR-PRO

Фитнес колан, црвен, со големина S, M, L, XL, XXL.

Употреба:

За користење за време на тешки вежби за нозете и грбот.

Tyxo.bg counter