Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Диск гумиран 20 кг. Ø30 мм. HOS-D 11, GR-PRO

GR PRO SPORT Диск гумиран 20 кг. Ø30 мм.  HOS-D 11, GR-PRO
GR PRO SPORT

Диск гумиран 20 кг. Ø30 мм. HOS-D 11, GR-PRO

Цена 3200.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Диск гумиран 20 кг. Ø30 мм. HOS-D 11, GR-PRO

Диск гумиран 20 кг. Ø30 мм.

Состав:

Високо квалитетен метал, обложен со гума.

Употреба:

За тренинг.

Tyxo.bg counter