100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Еластични завои за колено HOS-HFA-888-A, GR-PRO

GR PRO SPORT Еластични завои за колено HOS-HFA-888-A, GR-PRO
GR PRO SPORT

Еластични завои за колено HOS-HFA-888-A, GR-PRO

Цена: 790.00 MKD

Промотивна цена: 474.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Еластични завои за колено HOS-HFA-888-A, GR-PRO

Еластични завои за колена.

Употреба:

За стегање на колената и заштита од повреди за време на тренинг со големи тегови.

Tyxo.bg counter