100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Заштитник за глава, плав, HOS-HBG-2900, GR-PRO

GR PRO SPORT Заштитник за глава, плав, HOS-HBG-2900, GR-PRO
GR PRO SPORT

Заштитник за глава, плав, HOS-HBG-2900, GR-PRO

Цена 2350.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Заштитник за глава, плав, HOS-HBG-2900, GR-PRO

Боксерски штитник за лице.

Состав:

Боксерски штитник за лице.

Употреба:

За тренинг и натпревари по бокс.

Tyxo.bg counter