Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Клупа за стомачни вежби 2 x 1 кгр.

GR PRO SPORT Клупа за стомачни вежби 2 x 1 кгр.
GR PRO SPORT

Клупа за стомачни вежби 2 x 1 кгр.

нема во моментот

Информација за производот: GR PRO SPORT Клупа за стомачни вежби 2 x 1 кгр.

Специјализирана справа за стомачни вежби

Максимална тежина за тренирање -130 кг.

Големина на справата (Должина/Ширина/Во см.)-36x22x121

Teжина на уредот-12 кгр.

Комплет тегови од 2 кгр.заедно со справата.

Состав:

Клупа за стомачни вежби 2 x 1 кгр.

Употреба:

За тренинг на стомачни вежби.

Tyxo.bg counter