Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Колан за дополнителна тежина, црн HOS-HFА-002-А, GR-PRO

GR PRO SPORT Колан за дополнителна тежина, црн HOS-HFА-002-А, GR-PRO
GR PRO SPORT

Колан за дополнителна тежина, црн HOS-HFА-002-А, GR-PRO

Цена 890.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Колан за дополнителна тежина, црн HOS-HFА-002-А, GR-PRO

Колан за ставање на дополнителна тежина - дискови или еднорачни тегови.

Употреба:

За фитнес вежби.

Tyxo.bg counter