100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Комплет гумирани еднорачни тегови од 27,5 кг.до 50 кг.-10 чифта (пара) во комплет HOS-D 2 GR-PRO

GR PRO SPORT Комплет гумирани еднорачни тегови  од 27,5 кг.до 50 кг.-10 чифта (пара) во комплет HOS-D 2 GR-PRO
GR PRO SPORT

Комплет гумирани еднорачни тегови од 27,5 кг.до 50 кг.-10 чифта (пара) во комплет HOS-D 2 GR-PRO

Цена 139000.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Комплет гумирани еднорачни тегови од 27,5 кг.до 50 кг.-10 чифта (пара) во комплет HOS-D 2 GR-PRO

Комплет гумирани еднорачни тегови од 27,5 кг.до 50 кг. 2

Состав:

Високо квалитетен метал обложен со гума.

Употреба:

За професионални фитнес центри.

Tyxo.bg counter