Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Комплет криви шипки со гумирани тежини од 10 - 55 кг. (10 пар. во комплет)GR-PRO

GR PRO SPORT Комплет криви шипки со гумирани тежини од 10 - 55 кг. (10 пар. во комплет)GR-PRO
GR PRO SPORT

Комплет криви шипки со гумирани тежини од 10 - 55 кг. (10 пар. во комплет)GR-PRO

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT Комплет криви шипки со гумирани тежини од 10 - 55 кг. (10 пар. во комплет)GR-PRO

Комплет криви шипки со гумирани тежини од 10-55 кгр.(10 парчина во комплет).

Состав:

Високо квалитетен метал, обложен со гума.

Употреба:

За професионални фитнес центри.

Tyxo.bg counter