Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Крива шипка со навој Ø28 мм.120 см. HOS-L 13, GR-PRO

GR PRO SPORT Крива шипка со навој Ø28 мм.120 см. HOS-L 13, GR-PRO
GR PRO SPORT

Крива шипка со навој Ø28 мм.120 см. HOS-L 13, GR-PRO

Цена 1730.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Крива шипка со навој Ø28 мм.120 см. HOS-L 13, GR-PRO

Крива шипка 120 см, со навој Ø28 мм.

Состав:

Високо квалитетен метал.

Употреба:

За тренинг.

Tyxo.bg counter