Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Куса шипка со навој Ø28 мм. 35 см. - банана HOS L 15, GR-PRO

GR PRO SPORT Куса шипка со навој Ø28 мм. 35 см. - банана  HOS L 15, GR-PRO
GR PRO SPORT

Куса шипка со навој Ø28 мм. 35 см. - банана HOS L 15, GR-PRO

Цена 690.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Куса шипка со навој Ø28 мм. 35 см. - банана HOS L 15, GR-PRO

Куса шипка со навој за еднорачен тег. За поставување на различни типови на тежини.

Состав:

Високо квалитетен не `рѓосувачки метал.

Употреба:

Куса шипка со навој за еднорачен тег.

Tyxo.bg counter