Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Куса шипка со навој Ø28 mm. 30 cm. HOS-L 1, GR-PRO

GR PRO SPORT Куса шипка со навој Ø28 mm. 30 cm. HOS-L 1, GR-PRO
GR PRO SPORT

Куса шипка со навој Ø28 mm. 30 cm. HOS-L 1, GR-PRO

Цена 450.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Куса шипка со навој Ø28 mm. 30 cm. HOS-L 1, GR-PRO

Високо квалитетна шипка, на која се поставуваат различни типови на тежини за вежби во домашни услови.

Состав:

Високо квалитетен не `рѓосувачки метал. Должина 30 см. дебелина Ø28 mm.

Употреба:

На оваа шипка се поставуваат различни типови на тежини.

Tyxo.bg counter