Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Надколеници (еластични),црни HOS-HFA 082, GR-PRO

GR PRO SPORT Надколеници (еластични),црни HOS-HFA 082, GR-PRO
GR PRO SPORT

Надколеници (еластични),црни HOS-HFA 082, GR-PRO

Боја:
Размер:

Цена 240.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Надколеници (еластични),црни HOS-HFA 082, GR-PRO

Надколенки(штитници  за колена) црни.

Состав:

Наколенки (штитници на колената).

Употреба:

За заштита на колената за време на тренинг.

Tyxo.bg counter