Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Нараквици за Бокс-Кожа, жолти, 10/12 OZ, HOS-HBG-2400, GR-PRO

GR PRO SPORT Нараквици за Бокс-Кожа, жолти, 10/12 OZ, HOS-HBG-2400, GR-PRO
GR PRO SPORT

Нараквици за Бокс-Кожа, жолти, 10/12 OZ, HOS-HBG-2400, GR-PRO

нема во моментот

Информација за производот: GR PRO SPORT Нараквици за Бокс-Кожа, жолти, 10/12 OZ, HOS-HBG-2400, GR-PRO

Нараквици за бокс, кожни 10 OZ, 12 OZ.

Состав:

Кожа.

Употреба:

За тренинг и натпревари по бокс.

Tyxo.bg counter