Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Олимписки гумиран диск ( три фатен ) 1,25 кг. Ø50 мм. HOS-D 12, GR-PRO

GR PRO SPORT Олимписки гумиран диск ( три фатен )  1,25 кг. Ø50 мм. HOS-D 12, GR-PRO
GR PRO SPORT

Олимписки гумиран диск ( три фатен ) 1,25 кг. Ø50 мм. HOS-D 12, GR-PRO

Цена 200.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Олимписки гумиран диск ( три фатен ) 1,25 кг. Ø50 мм. HOS-D 12, GR-PRO

Олимписки гумиран диск (три фатен)  1,25 кг. Ø50 мм.

Состав:

Високо квалитетен метал, обложен со гума.

Употреба:

За професионални фитнес центри.

Tyxo.bg counter