Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Олимписки гумиран диск ( три фатен ) 10 кг. Ø50 мм. HOS-D 15, GR-PRO

GR PRO SPORT Олимписки гумиран диск ( три фатен )  10  кг. Ø50 мм. HOS-D 15, GR-PRO
GR PRO SPORT

Олимписки гумиран диск ( три фатен ) 10 кг. Ø50 мм. HOS-D 15, GR-PRO

Цена 1560.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Олимписки гумиран диск ( три фатен ) 10 кг. Ø50 мм. HOS-D 15, GR-PRO

Олимписки гумиран диск ( три фатен )  10 кг. Ø50 мм.

Состав:

Високо квалитетен метал, обложен со гума.

Употреба:

За професионални фитнес центри.

Tyxo.bg counter