Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Рачка за грб тесен зафат, 15 см. HOS -R 14, GR PRO

GR PRO SPORT Рачка за грб тесен зафат, 15 см. HOS -R 14, GR PRO
GR PRO SPORT

Рачка за грб тесен зафат, 15 см. HOS -R 14, GR PRO

Цена 950.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Рачка за грб тесен зафат, 15 см. HOS -R 14, GR PRO

Рачка за вежби за грб со тесен зафат.

Состав:

Високо квалитетен метал.

Употреба:

За тренинг на грб.

Tyxo.bg counter