100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Рачка за прес-даун права, гумирана, 61 см. HOS -R 16, GR-PRO

GR PRO SPORT Рачка за прес-даун права, гумирана, 61 см. HOS -R 16, GR-PRO
GR PRO SPORT

Рачка за прес-даун права, гумирана, 61 см. HOS -R 16, GR-PRO

Цена 1100.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Рачка за прес-даун права, гумирана, 61 см. HOS -R 16, GR-PRO

Рачка за прес-даун права, гумирана со димензии 61 см.

Состав:

Високо квалитетен метал, обложен со гума.

Употреба:

За тренирање на трицепс.

Tyxo.bg counter