Pump Food

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Рачка за прес-даун права, метална HOS -R 15, GR PRO

GR PRO SPORT Рачка за прес-даун права, метална HOS -R 15, GR PRO
GR PRO SPORT

Рачка за прес-даун права, метална HOS -R 15, GR PRO

Цена 1050.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Рачка за прес-даун права, метална HOS -R 15, GR PRO

 

Рачка за прес-даун права, метална.

Состав:

Високо квалитетен метал.

Употреба:

За тренинг на трицепс.

Tyxo.bg counter