Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Самостоечка Вреќа за Бокс

GR PRO SPORT Самостоечка Вреќа за Бокс
GR PRO SPORT

Самостоечка Вреќа за Бокс

Цена 14690.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Самостоечка Вреќа за Бокс

GR-PRO SPORT ви нуди Самостоечка вреќа за бокс. Изработена од најнови композитни материјали со долг век на издржливост. Може да се користи при тренинг на било кој боречки спорт, како и за домашна употреба.

Состав:

Високо квалитетен композитен материјал. со долг век на траење.

Употреба:

Се користи за удирање со раце и нозе при тренинг на: Бокс, Карате или било кој друг боречки спорт.

Tyxo.bg counter