Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Стегачи за зглоб (Фитили), HOS-HFA-777, GR-PRO

GR PRO SPORT Стегачи за зглоб (Фитили), HOS-HFA-777, GR-PRO
GR PRO SPORT

Стегачи за зглоб (Фитили), HOS-HFA-777, GR-PRO

Боја:

Цена 290.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Стегачи за зглоб (Фитили), HOS-HFA-777, GR-PRO

Црн комплет фитили. 

Употреба:

Фитилот од едната страна се навиткува на шипката , а од другата страна се стега околу зглобот на раката за подобар зафат.

Tyxo.bg counter