Optimum Nutrition : Специјални формули

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Степер

GR PRO SPORT Степер
GR PRO SPORT

Степер

Цена: 3240.00 MKD

Промотивна цена: 1944.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Степер

Степер наменет за домашна употреба. 

Слично e движењето како при искачување по скали. Погоден за тренинг на мускулите на нозете, рацете и задникот.

Состав:

Систем со два хидраулични амортизери.

Екран со функции: време, број на чекори и согорени калории.

Ластици со прилагодлива должина за вежбање на рацете.

Димензии на уредот: 50 × 49,5 × 25см.

Tежина на уредот - 9,5 килограми.

Употреба:

За кардио тренинг во домашни услови.

Tyxo.bg counter Valid XHTML 1.0 Transitional