Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Шипка за трицепс Ø48 мм. 86 см. HOS-L 6, GR-PRO

GR PRO SPORT Шипка за трицепс Ø48 мм. 86 см. HOS-L 6, GR-PRO
GR PRO SPORT

Шипка за трицепс Ø48 мм. 86 см. HOS-L 6, GR-PRO

Цена 3590.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Шипка за трицепс Ø48 мм. 86 см. HOS-L 6, GR-PRO

На оваа шипка се поставуваат различни типови на тежини.

Состав:

Високо квалитетен не `рѓосувачки метал. Должина 86 см. дебелина Ø48 mm.

Употреба:

За тренинг на трицепс - француско разгранување. 

Tyxo.bg counter