Whey Protein

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Шипка со навој Ø28 мм. 180 см. HOS-L 12, GR-PRO

GR PRO SPORT Шипка со навој Ø28 мм. 180 см.  HOS-L 12, GR-PRO
GR PRO SPORT

Шипка со навој Ø28 мм. 180 см. HOS-L 12, GR-PRO

Цена 2190.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Шипка со навој Ø28 мм. 180 см. HOS-L 12, GR-PRO

Високо квалитетна шипка, на која се поставуваат различни типови на тежини.

Состав:

Високо квалитетен метал.

Употреба:

За тренинг.

Tyxo.bg counter