100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT Шипка со навој Ø28 mm. 120 cm. HOS-L 3, GR-PRO

GR PRO SPORT Шипка со навој Ø28 mm. 120 cm. HOS-L 3, GR-PRO
GR PRO SPORT

Шипка со навој Ø28 mm. 120 cm. HOS-L 3, GR-PRO

Цена 1690.00 MKD

Kоличина:

Информација за производот: GR PRO SPORT Шипка со навој Ø28 mm. 120 cm. HOS-L 3, GR-PRO

Шипка 120 см, со навој Ø28 мм. на која се поставуваат различни типови на тежини.

Состав:

Високо квалитетен метал.

Употреба:

На оваа шипка се поставуваат различни типови на тежини.

Tyxo.bg counter