100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-01 A - SEATED LEG CURL

GR PRO SPORT GR-01 A - SEATED LEG CURL
GR PRO SPORT

GR-01 A - SEATED LEG CURL

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-01 A - SEATED LEG CURL

 

Фитнес справа, чија намена е за тренинг на задниот горен дел на нозете. Справата овозможува многу добра изолација, односно оптоварување само на мускулуте на задниот дел на нозете. Корисен начин за тренинг, машината не ги оптоварува зглобовите и создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата  е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

Справата е со висока функционалност, биомеханична точност која е сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функциите на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.

Податоци за справата:


Тежина на плочите: 114 кг.

Тежина на конструкцијата: 131 кг.
Вкупно тежина на
машината: 245 кг.
Должина: 174 см.
Ширина: 117 см.
Височина: 173 см.

Состав:

Справата е изработена од метал, силиконска клупа, теговите се покриени со плексиглас преграда (изолатор). Има специјален ремен кој е изработен од гума и осигурувачи по обвивката на конструкцијата.

Употреба:

Професионална фитнес справа, за опрема на фитнес центри.
Се користи за тренинг на задниот дел на нозете.

Tyxo.bg counter