100 Whey

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-02 A - SMITH MACHINE

GR PRO SPORT GR-02 A - SMITH MACHINE
GR PRO SPORT

GR-02 A - SMITH MACHINE

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-02 A - SMITH MACHINE

Смит Mашината е фитнес справа, во кој рачката е фиксна за движење нагоре и надолу. На тој начин се фокусира при вежбите на точно одредени зони на телото. Смит Машината ги оформува и обработува целосно мускулите во секој агол. Удобна е за вежбање не ги оптоварува зглобовите и создава чуство на удобност, стабилност и безбедност. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

Податоци за машината:

Должина: 232 см.
Ширина: 149 см.
Височина: 244 см.
Вкупна тежина на машината: 272 кг.

Состав:

Професионална фитнес справа како опрема за фитнес центар. Справата  е изработена од метал и одредени делови од него се со силиконски слој.

Употреба:

Професионална фитнес справа како опрема за фитнес центар. Најчесто користени вежби на Смит машина се клекнување во различни позиции на стапалата, подигнување во полу легната состојба/обратна состојба, веслање, подигнување на рамената, како и тренинг на листовите, кога рачката е на рамената, а прстите на нозете се на дискови или друга платформа.

Tyxo.bg counter