Optimum Nutrition Топачи на масти

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-03 А - SHOULDER PRESS

GR PRO SPORT GR-03 А - SHOULDER PRESS
GR PRO SPORT

GR-03 А - SHOULDER PRESS

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-03 А - SHOULDER PRESS

 

Фитнес справа, чија намена е за тренинг на задниот дел на нозете. Оваа справа овозможува многу добра изолација и оптоварување на мускулите на задниот дел на нозете. Удобен начин за тренинг, справата не  ги оптоварува зглобовите и создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост.

Справата е со висока функционалност и биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функции на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката.

Податоци за справата:

Тежина на плочите: 114 кг.

Тежина на конструкцијата: 131 кг.

Вкупно тежина на уредот: 245 кг.

Должина: 174 см.

Ширина: 117 см.

Височина: 173 см.

Состав:

Справата е изработена од метал, силиконска клупа, теговите се прекриени со плексиглас преграда (изолатор). Челично јаже и осигурувачи за обвивката на конструкцијата.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на задниот дел на нозете.

Tyxo.bg counter