Optimum Nutrition  Витамини и минерали

Пазарска количка

производи:0 бр.

Општа сума 0.00 MKD

GR PRO SPORT GR-04 A - SEATED DIP

GR PRO SPORT GR-04 A - SEATED DIP
GR PRO SPORT

GR-04 A - SEATED DIP

За да добиете информација за цена, количинa и доставка, ве молиме јавете се на тел: 047 240 995 и 070 269 387 или пишете на маил: shop@gladijatori.com и ние ќе ве контактираме.

Информација за производот: GR PRO SPORT GR-04 A - SEATED DIP

Фитнес справа, чија цел е да ги замени во споредба носењето на кофи. Во зависност од фатот, се тренираат мускулите на градите или трицепсите. Во повеќето случаи употребата на оваа справа е вежбање на трицепси. Тука се овозможува многу добра изолација и оптоварување на мускулуте на задниот дел на раката. Оваа справа е корисен начин за тренинг, бидејќи не се оптоваруваат зглобовите и се создава чувство на удобност, стабилност и безбедност за време на тренинг. Справата е компактна и едновремено со голем временски период на трајност и висока издржливост. Не сите луѓе можат или чувствуваат да тренираат на оваа справа која се споредува со носење на кофи, затоа оваа фитнес справа е задолжителна за секоја професионална фитнес теретана.

GR-PRO SPORT, ни нудат професионална фитнес справа со идеална форма што овозможува при тренирање, телото да се чувствува максимално удобно. Функционалноста му е висока, има биомеханична точност сообразена со карактеристиките на човечкото тело и функцијата на мускулите. Користен е современ дизајн и компјутерска прецизност при изработката на оваа фитнес справа.

Податоци за справата: 

Тежина на дискови:  91 кг.
Тежина на конструкцијата: 144 кг.
Вкупно тежина на уредот: 235 кг.
Должина: 150 cм.
Ширина: 132 см.
Височина: 150 см.


Состав:

Изработката е од метал, силиконска клупа, теговите се покриени со плексиглас преграда. Има осигурувачи за обвивката на конструкцијата. Челично јаже.

Употреба:

Професионална фитнес справа за опрема на фитнес центри. Се користи за тренинг на долниот дел на градните мускули и/или за трицепсите.

Tyxo.bg counter